Wanneer monteren

Aangezien dat bij temperaturen lager dan 7°C een normale band veel harder zal worden en zo minder veilig wordt, wordt het aangeraden van begin oktober over te schakelen naar winterbanden. Vanaf het moment dat het terug warmer wordt, schakelt u het best terug over naar uw normale banden, ideaal hier is einde maart of begin mei.

Zijn winterbanden verplicht?

Winterbanden zijn niet overal verplicht, maar er gelden wel regels die erop wijzen als u in een ongeval geraakt en u heeft geen winterbanden gemonteerd dat u (mede) aansprakelijk gesteld kan worden. Gaat u op wintersportvakantie, bekijk dan zeker onze pagina met de regels per land. Bekijk ze hier!

Tot 40% goedkoper!

Wilt u zich deze winter ook veilig voelen op de weg? Wacht zeker niet te lang, bekijk nu het volledige gamma van winterbanden! Voor het volledige aanbod klik hier. Bekijk zeker ook eens Promo Code, op deze site kan je misschien een kortingscode vinden die je gebruiken bij je online aankoop van winterbanden.

Op zoek naar de prijs van winterbanden voor uw auto? Winterbanden prijzen?

Staat u op het punt om winterbanden aan te kopen. Kijk dan zeker eens op de online shops die we hieronder bespreken. Op de deze shops vindt u alle gebruikelijke merken met hun prijs erbij.

Hou er rekening mee, online winterbanden kopen kan u een besparing tot 40% opleveren! Dit loont toch al de moeite vinden wij.

Autobandenmarkt: makkelijk en veilig online winterbanden kopen

Autobandenmarkt geniet onze persoonlijke voorkeur, zij bieden een combinatie aan van kwaliteit en de laagste prijs. U bestelt uw winterbanden online, u kiest een montageplaats in uw buurt en binnen 2 à 5 werkdagen staan de winterbanden op uw wagen gemonteerd. Indien u dit wenst kunnen de banden ook bij u thuis geleverd worden en doet u de montage zelf.

Voordelen:

  • Het grootste aanbod in montage plaatsen
  • snelle levering/montage, binnen 2 à 5 dagen
  • mogelijkheid tot levering aan huis
  • enorm groot aanbod aan banden
  • de voordeligste prijs
Betalingsmogelijkheden
  • Bankoverschrijving
  • Visa, Mastercard en Eurocard
  • American Express en Diners
Bekijk hier het volledige assortiment en de meest up-to-date winterbanden prijzen op Autobandenmarkt.be! Ook bieden ze ook regelmatig winterbanden promoties aan.

 

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Winterbanden prijzen, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Geef commentaar