Winterbanden opbergen

Als u winterbanden aankoopt of indien u al winterbanden in uw bezit heeft, hou er dan rekening mee dat u tweemaal per jaar moet wisselen. Het is belangrijk dat je niet me uw winterbanden langer blijft rond rijden dan nodig. Wilt u meer info over de periode wanneer u winterbanden moet plaatsen, klik dan hier.

 

Bij de bandencentrale

Het opbergen van uw winterbanden kan u bij u thuis doen, maar persoonlijk vinden wij het handiger om dit bij de bandencentrale te doen. Zij stockeren uw banden voor een kleine prijs, zo hoef je niet te sleuren met de banden op het moment er moet gewisseld worden. Voor 20 euro zijn uw banden mooi opgeborgen bij de bandencentrale.

 

Wilt u uw banden toch zelf stockeren?

Indien u toch ruimte genoeg heeft, dan kan u ze natuurlijk zelf stockeren. Maar doe dit dan wel op de juiste manier, plaats ze op een koele, droge en donkere plaats. De positie is ook van belang, indien u aparte velgen heeft, plaats de banden dan nooit naast elkaar. Hang ze met een haak aan het plafond of stapel ze op elkaar.

Wanneer het enkel de banden zijn, dus zonder velg, dan plaatst u best uw banden best naast elkaar op de grond.

 

Op zoek naar de ideale bandencentrale?

Bent u op zoek naar de ideale bandencentrale, dan raden wij Autobandenmarkt aan. Prijzen tot 40% goedkoper. Voor meer info klik hier.

 

banden-met-velgDe afbeelding die u links ziet, is de manier waarop u het niet moet doen.  Indien u de apart velgen heeft, plaats dan de banden met velg op elkaar!

 

VN:F [1.9.13_1145]
please wait...
Rating: 3.5/5 (4 votes cast)
Winterbanden opbergen, 3.5 out of 5 based on 4 ratings

Geef commentaar

Leave a comment