Wanneer monteren

Aangezien dat bij temperaturen lager dan 7°C een normale band veel harder zal worden en zo minder veilig wordt, wordt het aangeraden van begin oktober over te schakelen naar winterbanden. Vanaf het moment dat het terug warmer wordt, schakelt u het best terug over naar uw normale banden, ideaal hier is einde maart of begin mei.

Zijn winterbanden verplicht?

Winterbanden zijn niet overal verplicht, maar er gelden wel regels die erop wijzen als u in een ongeval geraakt en u heeft geen winterbanden gemonteerd dat u (mede) aansprakelijk gesteld kan worden. Gaat u op wintersportvakantie, bekijk dan zeker onze pagina met de regels per land. Bekijk ze hier!

Tot 40% goedkoper!

Wilt u zich deze winter ook veilig voelen op de weg? Wacht zeker niet te lang, bekijk nu het volledige gamma van winterbanden! Voor het volledige aanbod klik hier. Bekijk zeker ook eens Promo Code, op deze site kan je misschien een kortingscode vinden die je gebruiken bij je online aankoop van winterbanden.

Een artikel over een mobiele provider staat misschien wat raar op onze winterbandensite, maar wij willen onze lezers de mogelijkheid niet ontzeggen om zo goedkoop te kunnen bellen, smsen en surfen.

Mobile Vikings is de nieuwste en goedkoopste provider van mobiele telefonie. Prepaid met de voordelen van postpaid, dat is heel kort samengevat wat Mobile Vikings omvat.

Wat bieden ze?

  • Gratis Mobiele Internet(3G) – maar liefste 2GB
  • 60 minuten bellen
  • 60 minuten gratis bellen per dag naar andere Mobile Vikings
  • 1000 smsjes naar andere Mobile Vikings
  • 1000 smsjes naar andere providers
  • Resterend krediet en je belgedrag in real-time, op je PC op via een app op je smartphone.
  • Super goede support door hun deskundige klantendienst

Meer informatie vind je op de website van Mobile Vikings, klik hier om richting de site te navigeren.

 

Mobile Vikings Promotiecode - gratis Mobiel Internet

Mobile Vikings Promotiecode

 

Verschillende tariefplannen

  • Classic – €15
  • Medium – €25
  • Jumbo – €40

Ben je iemand die heel veel belt, dan is de Jumbo herlading waarschijnlijk iets voor jou. Met de Jumbo herlading van € 40 bel je tegen aan een voordeeltarief van € 0,14 in plaats van het normale tarief van € 0,24.

Merk je dat je na een maand nog veel beltegoed over hebt, dan herlaad je je kaart voor een lager bedrag. Je hebt de volledige vrijheid om maandelijks te kiezen welk tariefplan je wil gebruiken.

Wil je nog meer info omtrent de tarieven, klik hier en bekijk meer gegevens op de site van Mobile Vikings.

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Mobile Vikings, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Geef commentaar