Wanneer monteren

Aangezien dat bij temperaturen lager dan 7°C een normale band veel harder zal worden en zo minder veilig wordt, wordt het aangeraden van begin oktober over te schakelen naar winterbanden. Vanaf het moment dat het terug warmer wordt, schakelt u het best terug over naar uw normale banden, ideaal hier is einde maart of begin mei.

Zijn winterbanden verplicht?

Winterbanden zijn niet overal verplicht, maar er gelden wel regels die erop wijzen als u in een ongeval geraakt en u heeft geen winterbanden gemonteerd dat u (mede) aansprakelijk gesteld kan worden. Gaat u op wintersportvakantie, bekijk dan zeker onze pagina met de regels per land. Bekijk ze hier!

Tot 40% goedkoper!

Wilt u zich deze winter ook veilig voelen op de weg? Wacht zeker niet te lang, bekijk nu het volledige gamma van winterbanden! Voor het volledige aanbod klik hier. Bekijk zeker ook eens Promo Code, op deze site kan je misschien een kortingscode vinden die je gebruiken bij je online aankoop van winterbanden.

Aangezien wij hevige skiërs zijn, zijn winterbanden echt niet te missen. Maar de juiste outfit en accessoires zijn bijna even belangrijk of je nu op skireis gaat of gaat kamperen of …, de juiste tools zijn belangrijk.

Als wij op reis gaan dan zorgen we er steeds voor dat onze outfits perfect in orde zijn, onze outfit en handige tools zoeken wij op de prachtige online shop van As Adventure. Zij bieden een heel groot assortiment aan handige tools, maar ook trendy kledij, kookgerei, slaapzakken, verrekijkers en ga zo maar door. Neem dus zeker een kijkje op de webshop voor jullie op reis vertrekken.

 

As Adventure Promotiecode

Dit artikel heeft misschien weinig plaats op onze winterbanden website, maar we hebben op de site van Promo-code een As Adventure Promotiecode gevonden, die laat je toe om toch een aardige som te besparen bij je bestelling.

Wil je de promotiecode ontdekken, klik dan hier.

 

AS Adventure promoties

Op de As Adventure webshop heb je ook een mooie pagina met alle promoties van het moment met kortingen tot wel meer dan 50%, klik hier om deze scherpe As Adventure promoties te ontdekken!

 

 

as adventure promotiecode

As Adventure promotiecode - geniet van Gratis levering

Het moto van As Adventure ‘Met A.S. Adventure trekt u veilig op weg vonden we volledig passen bij onze website, hopelijk zijn jullie er iets mee!

 

Geef jullie score voor de webshop van As Adventure:

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
As Adventure Promotiecode, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Geef commentaar